Brainstorm met Utrecht Schone Stad voor 25 jaar Leidsche Rijn, opgeruimd is fijn! Woensdag 9 novembe

Dineke Oudijk 06-11-2022
1171 keer bekeken 0 reacties

Samen met de Nieuwe Buren van Leidsche Rijn Centrum en Utrecht Schone Stad tijdens Utrecht 900. Brainstormen en netwerken voor 25 jaar Leidsche Rijn, opgeruimd is fijn! Met RAUM op het Berlijnplein samen brainstormen en met Gewenst Eigen Initiatief, met een brede glimlach :-) info@g-e-i.nl

Denk je ook mee? Brainstorm GEI vanuit Utrecht 900 voor 25 jaar Leidsche Rijn, opgeruimd is fijn! aanstaande woensdag

Samen met De Nieuwe Buren, in onze Stad zonder muren. Utrecht 900 jaar: Brainstorm voor Leidsche Rijn 25 jaar. Denk je mee? 25 Jaar Leidsche Rijn, opgeruimd is fijn! Doe je mee?

We werken samen met de Nieuwe Buren van Leidsche Rijn Centrum en Utrecht Schone Stad tijdens Utrecht 900. Brainstormen en netwerken voor én met mensen van Utrecht Schone Stad en mensen van 25 jaar Leidsche Rijn, opgeruimd is fijn! Met mensen van RAUM op het Berlijnplein samen brainstormen met Gewenst Eigen Initiatief op woensdag 9 november!

Ja deze uitnodiging is ook voor jou, als één van onze buren.

Want deze uitnodiging is voor iedereen in Utrecht, vanwege Utrecht 900 stad zonder muren.

Je bent van harte welkom bij onze brainstorm! Ben je er ook bij? Tot ziens aanstaande woensdag. Wanneer precies? Woensdag 9 november, 10.30 uur – 12.30 uur, bij Club RAUM op het Berlijnplein.

10.30 – 11.00 uur inloop en kennismaken, bijpraten en mensen ontmoeten, met glaasje spraakwater 11.00 – 12.00 uur brainstormen met Anton de Plandelman, Alexandra van RoodNoot, Dineke van GEI

12.00 – 12.30 uur napraten, met glaasje spraakwater

Tijdens de brainstorm en in gesprek maakt Dineke met gehoorde woorden ondertussen een paar Modern Haiku’s, met een brede glimlach. Een Modern Haiku is een kort gedicht met 5 - 7 - 5 lettergrepen, geïnspireerd op de klassieke Haiku uit Japan. Deze week gemaakte Modern Haiku over Utrecht 900 Stad zonder muren op het Berlijnplein zonder hekken, zoals bij RAUM:

Berlijnplein open
RAUM opgeruimd st(r)aat netjes
samen, doe je mee?

We brainstormen woensdag dan samen in gebouw: Club RAUM

Adres: Stadslab RAUM Utrecht, Berlijnplein 520, 3541 CN Utrecht

Kom je met openbaar vervoer: Station Leidsche Rijn is op 5 minuten loopafstand van ons mooie Berlijnplein. Kom je met de auto:Je kan je auto parkeren in de parkeergarage aan het Brusselplein: Parkeergarage Brusselplein: Londenstraat 144 P, 3541 CB Utrecht. Parkeren daar is de eerste 2 uur gratis, daarna 2,50 per 60 min. U rekent af per minuut.

We bedenken en vieren in deze brainstorm ook alvast een beetje voor volgend jaar: 25 jaar Leidsche Rijn, opgeruimd is fijn! De jarenlange samenwerking tussen GEI, RoodNoot en Pathé Leidsche Rijn willen we zo met jou vieren.Samen met mensen uit onze wijken Leidsche Rijn en Vleuten-de Meern en ook uit de rest van Utrecht. En net als bij 20 jaar Leidsche Rijn, opgeruimd is fijn, nu natuurlijk ook samen met Vleuten-De Meern Schoon! En met mensen van Utrecht Schone Stad, zij zijn er ook bij. Meer over Vleuten-De Meern Schoon! kun je vinden op hun website: www.vleutendemeernschoon.nl

Meer over Gewenst Eigen Initiatief en deze brainstorm kun je lezen op de site, bij Nieuws: https://www.g-e-i.nl/brainstorm-25-jaar-leidsche-rijn-opgeruimd-is-fijn-op-9-november-op-het-berlijnplein

Afbeeldingen

X (voorheen Twitter)

Op de kaart

Een momentje...

Leidsche Rijn maken we samen

Dit platform is nieuw, ook voor ons. Werkt iets niet of niet goed? Of zou je hier meer willen kunnen doen of wil je achter de schermen meehelpen, laat het ons weten!

Cookie-instellingen