Fitness training bij Indekerngezond dinsdag 12 juli 2022 16:00 tot 17:00

Organisatie Indekerngezond 05-07-2022
670 keer bekeken 0 reacties

Deze Lister/IDKG ABC fitness training vindt plaats in de Indekerngezond. De training wordt compleet verzorgd met een warming-up, intermission en cooling-down van alle 5 min. De training is een mix van HIIT training, krachttraining, balanstraining en buikspieroefeningen. De totale training duurt ongeveer 60 min. De training is geschikt voor alle niveaus. Beweeg/fitness op recept met Cliff, Jacky & Allana! Wil je resultaat bereiken op korte termijn? Tijd voor actie. Wij bouwen de

Resultaat

Deze training is een ideale kans om aan je eigen gezondheid te werken en je op korte en lange termijn fitter en gezonder te voelen. Het doel van de groepstraining/workshop is om laagdrempelig te starten met beweging. Daarnaast is samen sporten gezellig en heeft het een positief effect op het verbeteren van een gezonde levensstijl.
Heerlijk een uurtje bewegen onder de enthousiaste en professionele begeleiding van Cliff, Jacky & Allana van Lister.

Voor wie?

De training is voor iedereen die er behoefte aan heeft om fitter en mobieler te worden en het leuk vind om samen te sporten. (Lister, buurtbewoners en Utrechters).

Praktisch

Benodigdheden: Twee waterflesje of twee dumbbelltjes , handdoek, comfortabele (sport) kleding en het allerbelangrijkste een goed humeur.
Aantal deelnemers: 20

 

Kosten : Kosteloos

Beschikbare plaatsen : 19

Trainers : Cliff, Jacky & Allana

 

 

Afbeeldingen

Gezondheid en in beweging

X (voorheen Twitter)

Leidsche Rijn maken we samen

Dit platform is nieuw, ook voor ons. Werkt iets niet of niet goed? Of zou je hier meer willen kunnen doen of wil je achter de schermen meehelpen, laat het ons weten!

Cookie-instellingen