Inloop; Ontmoet je buurtgenoten iedere dinsdag 10.00 - 11.30 uur

Organisatie Indekerngezond 09-08-2021
17 keer bekeken 0 reacties

Wil je kennis maken met onze locatie, teamleden en/of met het concept Positieve Gezondheid of heb je behoefte aan een luisterend oor? Wees dan van harte welkom om bij ons binnen te lopen voor een kopje koffie of thee! indekerngezond.nl/agenda

Wil je kennis maken met onze locatie, teamleden en/of met het concept Positieve Gezondheid of heb je behoefte aan een luisterend oor? Wees dan van harte welkom om bij ons binnen te lopen voor een kopje koffie of thee!

Resultaat

Maak kennis met de teamleden van Indekerngezond en buurtgenoten. We zijn een wijkplatform en ontmoetingsplek voor en door de buurt in Leidsche Rijn, Vleuten en de Meern.

Voor wie?

Iedereen van jong tot oud is van harte welkom.

Praktisch

Wekelijks op de dinsdagochtend, aanmelden voor deze inloop ochtend is niet nodig. We hebben helaas nog wel met de corona maatregelen te maken dus we vragen je hier rekening mee te houden en rekening te houden met 1,5 meter afstand. Mocht het onverwacht druk worden kunnen we je vragen een ander keertje terug te komen.

Afbeeldingen

Gezondheid en in beweging

X (voorheen Twitter)

Leidsche Rijn maken we samen

Dit platform is nieuw, ook voor ons. Werkt iets niet of niet goed? Of zou je hier meer willen kunnen doen of wil je achter de schermen meehelpen, laat het ons weten!

Cookie-instellingen