Duurzaamheid in Leidsche Rijn vergroten

Bart van Oort 18-02-2019
4225 keer bekeken 2 reacties

Leidsche Rijn duurzamer maken. Wil jij daar aan meehelpen of meedenken? Samen met bewoners, gemeente en organisaties in de buurt projecten opzetten en uitrollen rondom het verduurzamen van mobiliteit, de openbare ruimte, de woningen en het gedrag van de bewoners.

Er zijn vast meer mensen zoals wij in LR die graag de duurzaamheid van onze wijk willen vergroten. Wat we precies gaan doen willen we graag samen bedenken. Dit kan iets zijn van het uitdelen van ja/nee stickers, tot het stimuleren van bijvriendelijkheid en groen in de tuin of het organiseren van de circulaire economie. Ideeen zat! We willen beginnen met een startbijeekomst met een projectgroepje. Hier bedenken we samen ons eerste project, om vooral snel aan de slag te gaan. Doe jij mee? Geef je op bij Bart via bartvanoort81@gmail.com. De aftrap staat op maandag 1 april. Wil je nog aansluiten, mail gerust of kom langs. 

Afbeeldingen

Duurzaamheid en klimaat

X (voorheen Twitter)

Op de kaart

Een momentje...

2  reacties

mooi initiatief! ter inspiratie: korte filmpjes over initiatieven uit Rotterdam: https://www.openrotterdam.nl/stad-in-transitie/content/item?1114820

anouska van der Hek

18-03-19 om 14:52

ik weet er niet zo heel erg veel van af maar het lijkt me leuk om deel te nemen. ik heb een administratie kantoor adviesbureaudebeer in Leidsch rijn/ parkwijk

Leidsche Rijn maken we samen

Dit platform is nieuw, ook voor ons. Werkt iets niet of niet goed? Of zou je hier meer willen kunnen doen of wil je achter de schermen meehelpen, laat het ons weten!

Cookie-instellingen