Leidsche Rijn Maken we Samen stopt 

07-03-2024 107 keer bekeken 0 reacties

Alweer een jaar geleden - op 17 februari 2023 – is een inspiratiesessie geweest op het wijkbureau. Afgelopen zomer stond een 5e laatste inspiratiesessie gepland die niet doorging.

Omdat er nu weinig met de website ‘Leidsche Rijn Maken we Samen’ gebeurt en omdat ‘in de kerngezond’ naast informatiepunt ook buurtnetwerk is in het kader van de regeling ‘vrijwillige inzet voor elkaar’ is gezamenlijk besloten om de website van ‘Leidsche Rijn Maken we Samen’ (LRMWS) niet langer in de lucht te houden en dit te communiceren aan betrokkenen.

Ontwikkelingen wijkplatform Indekerngezond

De afgelopen jaren heeft ´wijkplatform Indekerngezond’ zich steeds verder ontwikkeld. Indekerngezond is een wijkplatform en ontmoetingsplek in Leidsche Rijn Centrum, opgezet vanuit inwoners, voor en door de buurt. Een wijkplatform valt of staat door bewoners die er de schouders onder willen zetten. Bij Indekerngezond wordt met vrijwillige inzet door actief betrokken bewoners informatie over de hele wijk Leidsche Rijn gedeeld en worden activiteiten georganiseerd. Dit jaar wordt er ook verder gebouwd aan ‘buurtnetwerken’ als onderdeel van de subsidieregeling ‘Vrijwillige inzet voor elkaar’. Met de inzet op buurtnetwerken doen we als gemeente vanuit het wijkbureau samen met andere relevante samenwerkingspartners graag mee met de themabijeenkomsten die georganiseerd gaan worden. Om dit te versterken kan Indekerngezond als wijkplatform ook subsidie ontvangen. Vanwege de raakvlakken met de website van Leidsche Rijn Maken we Samen, de grote groep betrokken bewoners en de open manier waarop bij Indekerngezond wordt samengewerkt, is er alle vertrouwen in dat hier mooie initiatieven voor en door Leidsche Rijners uit gaan komen.

Vragen? 
Heeft u nog vragen? Dan kunt u terecht bij:

Leidsche Rijn maken we samen

Dit platform is nieuw, ook voor ons. Werkt iets niet of niet goed? Of zou je hier meer willen kunnen doen of wil je achter de schermen meehelpen, laat het ons weten!

Cookie-instellingen