Terugblik 3e inspiratiesessie

23-12-2022 253 keer bekeken 0 reacties

Op 26 oktober 2022 vond de 3e inspiratiesessie plaats met ca. 15 belangstellenden. Samen hebben wij teruggeblikt op de twee eerdere bijeenkomsten en hierop gereflecteerd. We kwamen tot de conclusie dat de wens is om meer in actie te komen en concreter te worden.

We zijn in 2 groepen uit elkaar gegaan en vragen beantwoord als: welke thema’s houden ons bezig, wat hebben we van de gemeente nodig en wat van elkaar?

Er zijn een aantal thema’s die breed spelen. Vanuit de eerste sessies was dat o.a. inclusie, in de laatste sessie ging het o.a. over eenzaamheid, sociale samenhang, afval (leefbaarheid), jeugdproblematiek en ouderen.

De deelnemers hebben aangegeven daar graag met elkaar en de sociaal makelaar van Dock over door te praten.

Afgesproken is dat de gemeente elk kwartaal (4 keer per jaar) een inspiratiebijeenkomst organiseert. We nodigen jullie daarvoor uit, maar deel het vooral ook met anderen die je kent.

Tijdens de inspiratiesessie zal het vooral gaan over elkaar bijpraten, netwerken met elkaar, verbindingen te realiseren en thema’s die spelen te delen met elkaar en ons van de gemeente.

Uiteraard staat het jullie vrij om ons en juist vooral ook elkaar tussen de inspiratiebijeenkomsten door te blijven spreken. 

 

0  reacties

Leidsche Rijn maken we samen

Dit platform is nieuw, ook voor ons. Werkt iets niet of niet goed? Of zou je hier meer willen kunnen doen of wil je achter de schermen meehelpen, laat het ons weten!

Cookie-instellingen