30 maart: start NK Tegelwippen (en Utrecht doet mee!)

12-03-2021 773 keer bekeken 0 reacties

De Utrechtse Tegelchallenge. Goed nieuws: deze wordt nog groter, want Utrecht doet mee met het NK Tegelwippen! We gaan de strijd aan met andere gemeenten, wie wipt de meeste tegels? Wij willen er minimaal 10.000 uit de Utrechtse tuinen halen.

NK Tegelwippen

In 2020 werd het NK Tegelwippen voor het eerst georganiseerd. Amsterdam en Rotterdam gingen de strijd met elkaar aan (Rotterdam won!). Nu kunnen alle Nederlandse gemeenten meedoen. Op www.nk-tegelwippen.nl lees je meer over het NK.  

Wat verandert er?

Eigenlijk niets, behalve de naam en de planning.  De startdatum van het NK Tegelwippen is op 30 maart. Dat geeft ons nog wat voorbereidingstijd. En de kans om nog meer partners te vinden. Dus ken jij groenclubs, blauwe initiatieven, bewonersgroepen of andere partijen die ons willen helpen om heel Utrecht mee te laten doen aan het NK Tegelwippen? Geef het aan ons door of stuur ze zelf een berichtje.

U kunt mee doen tot 30 september!

 

                       

                             

0  reacties

Leidsche Rijn maken we samen

Dit platform is nieuw, ook voor ons. Werkt iets niet of niet goed? Of zou je hier meer willen kunnen doen of wil je achter de schermen meehelpen, laat het ons weten!

Cookie-instellingen