Gratis bijeenkomst: ‘‘Geen werk, hoe houd ik grip op mijn financiën?’’

18-02-2019 1176 keer bekeken 0 reacties

Op 21 februari 2019, van 9.30 – 12.45 uur, vindt in Buurtcentrum De Schakel, Schoolstraat 11 in Vleuten een speciale bijeenkomst plaats: ‘‘Geen werk, hoe houd ik grip op mijn financiën?’’ door welzijnsorganisatie U Centraal i.s.m. In Between Café Leidsche Rijn.

Inhoud bijeenkomst

Tijdens “Geen werk, hoe houd ik grip op mijn financiën?’’ krijgen deelnemers een beeld van hun financiële situatie na ontslag of (onvrijwillig) einde werk. Als deelnemer leer je creatief om te gaan met de inkomensdaling. Waar kun je besparingen en verruimingen vinden? Er wordt stilgestaan bij de financiële voorzieningen van de Gemeente Utrecht, de zogenoemde extra’s voor u. Vervolgens maken de deelnemers een persoonlijk financieel actieplan om de situatie in de toekomst het hoofd te bieden. Na afloop kunnen deelnemers nog tien weken bij U Centraal terecht voor meer informatie en ondersteuning.

Opbrengst

De bijeenkomst biedt inspiratie en tips en trucs om rond te (blijven) komen met minder geld en beter om te kunnen gaan met de (financiële) onzekerheid.

Aanmelden

Deelname is gratis, om een plaats te reserveren is het benodigd om je vooraf aan te melden. Kijk voor meer informatie en aanmelding op www.u-centraal.nl/ontslag. Of bel voor meer informatie of vragen naar 06 – 23 33 58 93.

Het In Between Café Leidsche Rijn is er voor en door werk- en opdrachtzoekenden. Deelnemers helpen elkaar de kansen te vergroten op een betaalde baan. Tijdens de maandelijkse bijeenkomst op de tweede dinsdag is er gelegenheid tot netwerken met elkaar. Met stimulerende workshops motiveren deelnemers elkaar actief te blijven, te netwerken en hun talenten te blijven inzetten. De activiteiten van het In Between Café zijn voor iedereen vrij toegankelijk.

Leidsche Rijn maken we samen

Dit platform is nieuw, ook voor ons. Werkt iets niet of niet goed? Of zou je hier meer willen kunnen doen of wil je achter de schermen meehelpen, laat het ons weten!

Cookie-instellingen