Tijdelijke jongerenplek (Leidsche Rijn Centrum)

Angelique . 24-11-2017
2709 keer bekeken 1 reacties

In het centrum van Leidsche Rijn komt een tijdelijke jongerenplek. Een plek voor jongeren om te sporten en elkaar te ontmoeten.

Verschillende jongeren (o.a. leerlingen van Leidsche Rijn College, jongeren van de moskee, groep 8 van basisschool De Boomgaard en skaters) hebben onder leiding van Anne Mette van Lieshout nagedacht over hoe deze plek eruit moet komen te zien.

Hoe gaat het eruit zien?

Het definitieve ontwerp van de jongeren plek is bekend. (Zie foto boven)

Wanneer is de jongerenplek klaar en hoe lang blijft deze?

De verwachting is dat de plek in ieder geval 2 jaar beschikbaar blijft voor jongeren. Binnenkort wordt gestart met de aanleg. Voorjaar 2019 wordt de plek feestelijk geopend en in gebruik genomen.

Waar?

Tussen Valduzdijk, Wenenpromenade en Busbaan Centrum Boulevard, t.o. de bioscoop aan het Berlijnplein.

Wilt u meepraten, meedenken of meer informatie? Kijk op de facebookpagina, of neem contact op met Wijkbureau Leidscherijn, leidscherijn@utrecht.nl.

 

Afbeeldingen

Jongeren in Leidsche Rijn

Reageren

X (voorheen Twitter)

Op de kaart

Een momentje...

Anti spam controle

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...

Marita Koch

23-11-20 om 19:45

Is deze plek niet al gerealiseerd?

Leidsche Rijn maken we samen

Dit platform is nieuw, ook voor ons. Werkt iets niet of niet goed? Of zou je hier meer willen kunnen doen of wil je achter de schermen meehelpen, laat het ons weten!

Cookie-instellingen