Omgaan met stress woensdag 28 juni 2023 10:00 tot 12:00

Organisatie Indekerngezond 22-06-2023
23 keer bekeken 0 reacties

Omgaan met stress in het dagelijks leven Iedereen heeft wel eens stress. Maar wat als je erg veel last hebt van die stressgevoelens? In deze cursus leer je hier beter mee omgaan.

Sterker in stressvolle situaties

Voor wie is deze cursus?
Stress hoort bij het leven. Iedereen heeft wel momenten of periodes van spanning. Als het niet goed lukt om hiermee om te gaan, dan kun je het gevoel hebben dat stress je overspoelt. Dit kan ervoor zorgen dat je angstig bent, een benauwd gevoel hebt of je niet goed kunt concentreren. Hier kun je veel last van hebben en een onzeker gevoel van krijgen. Het is mogelijk om meer invloed te hebben op gevoelens van stress. Wil je je rustiger en sterker voelen in stressvolle situaties? Doe dan mee met deze cursus!

Afbeeldingen

Reageren

X (voorheen Twitter)

Reacties

Anti spam controle *

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...

0  reacties

Leidsche Rijn maken we samen

Dit platform is nieuw, ook voor ons. Werkt iets niet of niet goed? Of zou je hier meer willen kunnen doen of wil je achter de schermen meehelpen, laat het ons weten!

Cookie-instellingen