Kom ook samenlezen vrijdag 17 februari 2023 14:00 tot 15:00

Organisatie Indekerngezond 07-02-2023
81 keer bekeken 0 reacties

Geniet jij ook graag van een bijzonder verhaal of een sterk gedicht? En lijkt het je leuk om je samen met anderen te verdiepen in mooie teksten en wat die ons zoal te zeggen hebben? Kom dan samenlezen. De Culturele Apotheek en Indekerngezond organiseren iedere 2 weken op vrijdag middag een bijeenkomst van 14 tot 15:00 uur bij Indekerngezond aan de Kopenhagenstraat 41. Iedereen die dit leuk vindt, is van harte welkom.

Men leest pakkende fragmenten uit romans en verhalen en grappige of rake gedichten, die ter plekke worden uitgedeeld. Soms gaan ze over grote thema’s als liefde, geluk en verdriet. Soms over ‘kleinere’ onderwerpen
zoals een geur die herinneringen oproept, wandelplezier of lentegevoel. Altijd geven ze stof tot nadenken en met elkaar praten.
En …. het kost helemaal niets!

Een reactie: “Soms halen anderen een heel andere betekenis uit een verhaal, dat vind ik wel bijzonder om te horen.”

 

 

Kosten :

door : de culturele apotheek en indekerngezond

 

Samen lezen wordt georganiseerd door:

de culturele apotheek en indekerngezond

Afbeeldingen

Reageren

X (voorheen Twitter)

Anti spam controle

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...

Leidsche Rijn maken we samen

Dit platform is nieuw, ook voor ons. Werkt iets niet of niet goed? Of zou je hier meer willen kunnen doen of wil je achter de schermen meehelpen, laat het ons weten!

Cookie-instellingen