Dialoog ‘Thuis voelen in de wijk’ vrijdag 27 januari 2023 10:00 tot 12:30

Organisatie Indekerngezond 26-01-2023
31 keer bekeken 0 reacties

Dialoog in Leidsche Rijn Centrum: “Thuis voelen in de wijk” Leidsche Rijn bestaat nu een tijdje, maar het blijft natuurlijk een nieuwe buurt. Meer gebouwen, huizen en faciliteiten, dat betekent ook: meer inwoners. Het wordt steeds gezelliger en de diversiteit neemt ook toe. Denk aan verschillen in cultuur, achtergrond, inkomens, gezinssamenstelling etc. Wat maakt dat we op een goede manier met elkaar leven? Wat vraagt dit van ons en wat doet het met ons gevoel van thuis voelen? Hier gaan w

Op maandag 23 januari wordt de dialoog “Thuis voelen in de wijk” georganiseerd in Buurtcentrum Hoge Weide en op
vrijdag 27 januari wordt de dialoog georganiseerd bij Indekerngezond, wijkplatform en ontmoetingsplek in Leidsche Rijn Centrum.

Je bent van harte uitgenodigd op een of beide dialogen van 10.00 uur tot 12.30 uur.
Onder het genot van een warm drankje delen we onze ervaringen en dromen.

Thuis
In deze dialoog gaan we in gesprek over thuis: Waar ben je thuis? Wanneer voel je je thuis? Wat is thuis eigenlijk? Wat heb je nodig om thuis te zijn en je thuis te voelen? Is thuis een plek of kun je je op meer plaatsen thuis voelen? Kun je zelf een thuis creëren in je wijk, buurt, straat, op je werk, in een ander land, in een andere cultuur? Hoe doe je dat? En wat is je ideaal als het gaat om thuis voelen? Welke stap kun je zetten om dit ideaal dichterbij te brengen, alleen en samen met anderen in de buurt?

Aanmelden

Mail naar info@utrechtindialoog.nl of ga naar de website van Utrecht in Dialoog.

Afbeeldingen

Groet en ontmoet

Reageren

X (voorheen Twitter)

Reacties

Anti spam controle *

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...

0  reacties

Leidsche Rijn maken we samen

Dit platform is nieuw, ook voor ons. Werkt iets niet of niet goed? Of zou je hier meer willen kunnen doen of wil je achter de schermen meehelpen, laat het ons weten!

Cookie-instellingen