Training 'Stressvrij leven met Tijdsurfen' 20-05-22

Organisatie Indekerngezond 14-04-2022
112 keer bekeken 0 reacties

Tijdsurfen geeft je concreet handelingsperspectief om anders om te gaan met tijd. Door te leven vanuit rust, zul je ervaren dat je meer toekomt aan wat voor jou belangrijk is.

Inhoud

Tijdsurfen geeft je concreet handelingsperspectief om anders om te gaan met tijd. Door te leven vanuit rust, zul je ervaren dat je meer toekomt aan wat voor jou belangrijk is.

Tijdsurfen bestaat uit 7 aanwijzingen die natuurlijk aanvoelen. Zij maken het mogelijk om te surfen op de golven van de tijd. De thema’s zijn: aandacht, voldoening, balans, ruis verminderen, anticiperen, piekeren verminderen en organiseren.

Omgaan met tijd is een van de elementen van Positieve Gezondheid. De trainer verbindt Tijdsurfen en Positieve Gezondheid met elkaar.

In de training maak je je in vier bijeenkomsten en een terugkombijeenkomst de 7 aanwijzingen van het Tijdsurfen eigen. De training kenmerkt zich door een prettige sfeer, volop interactie en veel praktische oefeningen.

Resultaat

Leren Tijdsurfen is een groot geschenk aan jezelf. Je gaat tijd ervaren als iets waarvan je kunt genieten in plaats van iets waarvan er steeds te weinig is. Je anticipeert, wisselt af en schept overzicht. Te midden van alle uitdagingen en hectiek blijf je een baken van rust. Je lost uitstelgedrag op en het ‘alsmaar moeten’ transformeer je in bewuste keuzes. Er ontstaat een innerlijke rust die je telkens opnieuw laat voelen: ik heb de tijd. Aan het eind van de training ben je zelf ook Tijdsurfer. Je organiseert wat je doet intuïtief en je handelt vanuit rust.

Voor wie?

De training Tijdsurfen is iets voor jou:
– als je het gevoel hebt dat je niet toekomt aan wat je eigenlijk zou willen doen
– als je door stress het plezier in je werk verliest
– als je ’s nachts wakker wordt denkend aan alles wat je nog moet doen
– of als van alle aspecten van Positieve Gezondheid ‘omgaan met tijd’ en ‘balans’ belangrijk voor je zijn en je je afvraagt hoe je daar verandering in kunt brengen
De aanwijzingen van het Tijdsurfen kunnen voor iedereen helpend zijn. Het maakt daarbij niet uit of je wel of geen (betaald) werk hebt, startend of net gepensioneerd bent of dat je een volle gezinsagenda hebt of juist veel vrije tijd.

Praktisch

Maximaal 10 deelnemers.
Vier bijeenkomsten en een terugkombijeenkomst
De eerste bijeenkomst is op vrijdag 20 mei van 10.00-12.30 uur.
De vervolg bijeenkomsten zijn op: 3 juni, 10 juni en 17 juni en de terugkombijeenkomst is op 8 juli 2022

Aanmelden of vragen? Mail naar : info@marjoleinrebel.com

Afbeeldingen

Gezondheid en in beweging

Reageren

X (voorheen Twitter)

Reacties

Anti spam controle *

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...

0  reacties

Leidsche Rijn maken we samen

Dit platform is nieuw, ook voor ons. Werkt iets niet of niet goed? Of zou je hier meer willen kunnen doen of wil je achter de schermen meehelpen, laat het ons weten!

Cookie-instellingen