Online seniorencolleges volgen door bevlogen studentdocenten!

Joukje Brouwer 21-12-2021
199 keer bekeken 0 reacties

Online colleges volgen van een bevlogen studentdocent, gewoon vanuit huis? Het kan bij Stichting Oud Geleerd Jong Gedaan (OGJG)! Sinds november 2021 biedt OGJG online colleges aan via onze webshop! Hierbij kunt in gesprek gaan met de studentdocent en andere deelnemers!

Schrijf u nu in voor een online collegereeks Archeologie en/of een online collegereeks Psychologie!

In januari duikt u samen met studentdocent Noa in de wondere wereld van het brein tijdens haar collegereeks Psychologie: Het Briljante Brein! Wat is het effect van muziek op ons brein? Hoe kan het dat iemand opeens kleurenblind wordt? En wat is de menselijke evolutie van taal?
Wanneer: Maandagavonden 10, 17, 24, en 31 januari van 19.00 tot 20.00 uur
Aanmelden kan hier: Webshop zoomcolleges | Oud Geleerd Jong Gedaan 

In februari neemt studentdocent Nina u mee terug in de tijd tijdens haar collegereeks Archeologie: Van de eerste mensen tot aan het grote Romeinse Rijk. Welk effect heeft het klimaat bijvoorbeeld gehad op wie we zijn geworden, hoe verliep de prehistorie en hoe is de stad Rome gesticht?
Wanneer: Woensdagavonden 2, 9, 16 en 23 februari van 19.00 tot 20.00 uur.
Aanmelden via: Webshop zoomcolleges | Oud Geleerd Jong Gedaan 

De collegereeksen bestaan uit vier wekelijkse colleges van één uur en zullen online via het programma Zoom plaatsvinden. U ontvangt van ons een Handleiding Zoom en ook stellen we een hulplijn tijdens het eerste college ter beschikking. Daarnaast zijn deze colleges live. Dat betekent dat u tijdens het college studentdocent Noa of Nina direct vragen kunt stellen! Schrijf u snel in want er zijn beperkt plekken beschikbaar. De komende maanden komen er meer online collegereeksen in de webshop, dus houdt de webshop goed in de gaten! 

(Foto: Mila van Egmond)

Afbeeldingen

Reageren

X (voorheen Twitter)

Anti spam controle

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...

Leidsche Rijn maken we samen

Dit platform is nieuw, ook voor ons. Werkt iets niet of niet goed? Of zou je hier meer willen kunnen doen of wil je achter de schermen meehelpen, laat het ons weten!

Cookie-instellingen