Workshop Positieve Gezondheid 24 november 19.00 - 21.00 uur

Organisatie Indekerngezond 08-11-2021
73 keer bekeken 0 reacties

In deze corona tijd is het extra belangrijk om goed voor jezelf te zorgen en te doen wat jij belangrijk vindt. In deze workshop leer je hoe je veerkrachtig kunt leven en om kunt gaat met de uitdagingen in je leven. Je gaat aan de slag met jouw Positieve Gezondheid. Je krijgt uitleg wat dit inhoud en hoe je dit kunt toepassen in de dagelijkse praktijk door middel van het spinnenweb gespreksmodel van Machteld Huber. Ontdek waar je in je leven invloed op kunt uitoefenen en waar je je regie kan neme

Resultaat

Je leert de achtergrond kennen van het gedachtegoed van Positieve Gezondheid.

Samen met anderen deel je wat voor jou belangrijk is en hoe je dit ook in jouw omgeving kunt toepassen

In Positieve Gezondheid staat een betekenisvol leven centraal, daarom wordt mensen gevraagd wat zij zélf het liefst willen veranderen. Je spreekt daarmee hun bron van veerkracht aan.

Voor wie?

Voor iedereen die gelooft in hun eigen veerkracht en naar datgene wil zoeken naar wat hun leven zo betekenisvol maakt.

Praktisch

Maximaal 10 deelnemers ivm de corona maatregelen

Afbeeldingen

Groet en ontmoet

Reageren

X (voorheen Twitter)

Anti spam controle

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...

Leidsche Rijn maken we samen

Dit platform is nieuw, ook voor ons. Werkt iets niet of niet goed? Of zou je hier meer willen kunnen doen of wil je achter de schermen meehelpen, laat het ons weten!

Cookie-instellingen