Van veranderwens naar doen! 24 november 13.00 - 15.00

Organisatie Indekerngezond 08-11-2021
58 keer bekeken 0 reacties

Deze workshop is een vervolg op de workshop Positieve Gezondheid. Je gaat aan de slag met wat op dit moment belangrijk is voor jou. Wat wil jij veranderen of waaraan wil je meer aandacht geven? Je gaat aan de slag met het voelen en ervaren van je veranderwens en het gewenste resultaat.

Resultaat

Je gaat verdiepend aan de slag met je veranderwens zodat je echte stappen kunt zetten om te realiseren wat je voor ogen hebt.

Voor wie?

Voor iedereen die de workshop Positieve Gezondheid al heeft gevolgd en aan de slag wil met zijn/haar veranderwens. Dit is een verdiepende workshop om je veranderwens verder vorm te geven.

Praktisch

Groepsgrootte; 10 personen

Voorbereiding: vul van tevoren de digitale tool in via; www.mijnpositievegezondheid.nl en neem je spinnenweb mee.

Carry Northolt

Mijn naam is Carry Northolt, ik ben Holistisch Leefstijlcoach en trainer Positieve Gezondheid. Ik ben sinds 2 jaar verbonden aan Indekerngezond. Ik ervaar Positieve Gezondheid als een prachtige en krachtige manier om naar jezelf te kijken en te ontdekken hoe het werkelijk met je gaat.
Carry

Afbeeldingen

Gezondheid en in beweging

Reageren

X (voorheen Twitter)

Reacties

Anti spam controle *

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...

0  reacties

Leidsche Rijn maken we samen

Dit platform is nieuw, ook voor ons. Werkt iets niet of niet goed? Of zou je hier meer willen kunnen doen of wil je achter de schermen meehelpen, laat het ons weten!

Cookie-instellingen