Koffie & Kids elke woensdag van 10:00 - 11.30 uur

Organisatie Indekerngezond 08-11-2021
13 keer bekeken 0 reacties

Kosten : Kosteloos Inhoud Welkom bij Indekerngezond! Om de hoek bij de Jumbo! Bij mooi weer zijn we bij de fonteinen op het Brusselplein! Een gezellige bijeenkomst voor zowel vaders, moeders & kids! Kom gezellig met je kids, ontmoet elkaar en deel je ervaringen!

Kosten : Kosteloos

Inhoud

Welkom bij Indekerngezond! Om de hoek bij de Jumbo! Bij mooi weer zijn we bij de fonteinen op het Brusselplein!

Een gezellige bijeenkomst voor zowel vaders, moeders & kids! Kom gezellig met je kids, ontmoet elkaar en deel je ervaringen!Voor de kids is er een leuke knutsel/sport/dans activiteit in een grappige vorm. Ontdek de leuke plek van Indekerngezond in het Leidsche Rijn Centrum, een platform voor- en door de wijk op een prachtige locatie aan de Kopenhagenstraat 41. Koffie/ thee staat klaar, neem gerust iemand mee!! Er is een leuke speelplek voor kids en genoeg plek voor een spelletje. We vertellen je graag meer over het aanbod van Indekerngezond!

Voor wie?

Voor vaders, moeders, opa’s, oma’s & kids

Praktisch

koffie/ thee: 1,50 p.p.

Limonade kosteloos

Afbeeldingen

Groet en ontmoet

Reageren

X (voorheen Twitter)

Reacties

Anti spam controle *

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...

0  reacties

Leidsche Rijn maken we samen

Dit platform is nieuw, ook voor ons. Werkt iets niet of niet goed? Of zou je hier meer willen kunnen doen of wil je achter de schermen meehelpen, laat het ons weten!

Cookie-instellingen