Inloop; Ontmoet je buurtgenoten iedere dinsdag 10.00 - 11.30 uur

Organisatie Indekerngezond 23-09-2021
179 keer bekeken 0 reacties

Wil je kennis maken met onze locatie, teamleden en/of met het concept Positieve Gezondheid of heb je behoefte aan een luisterend oor? Wees dan van harte welkom om bij ons binnen te lopen voor een kopje koffie of thee! Maak kennis met de teamleden van Indekerngezond en buurtgenoten.

Iedereen van jong tot oud is van harte welkom.

Maak kennis met de teamleden van Indekerngezond en buurtgenoten. We zijn een wijkplatform en ontmoetingsplek voor en door de buurt in Leidsche Rijn, Vleuten en de Meern.

Wekelijks op de dinsdagochtend, aanmelden voor deze inloop ochtend is niet nodig. We hebben helaas nog wel met de corona maatregelen te maken dus we vragen je hier rekening mee te houden en rekening te houden met 1,5 meter afstand. Mocht het onverwacht druk worden kunnen we je vragen een ander keertje terug te komen.

Afbeeldingen

Groet en ontmoet

Reageren

X (voorheen Twitter)

Anti spam controle

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...

Leidsche Rijn maken we samen

Dit platform is nieuw, ook voor ons. Werkt iets niet of niet goed? Of zou je hier meer willen kunnen doen of wil je achter de schermen meehelpen, laat het ons weten!

Cookie-instellingen