Samenwerken aan bewonersinitiatief, wat is daarvoor nodig?

ProfielfotoOlette Bollen 12-05-2021
475 keer bekeken 0 reacties

De TransitieMotor-Regio Utrecht (dTM) nodigt inwoners van Leidsche Rijn graag uit voor een online bijeenkomst op 25 en 31 mei 2021 om mee te denken over hoe we binnen Utrecht de samenwerking kunnen verbeteren voor bewonersinitiatieven.

In het programma ‘Samen stad maken op de Utrechtse manier’ is de gemeente nu toe aan het onderdeel 'Bewonersinitiatief'. Er is een ‘Actieprogramma Initiatief’ geschreven en ingediend bij de gemeenteraad (Zie bijlage).

Op 1 juni is er een Raads Informatie Bijeenkomst (RIB) waar het Actieprogramma Initiatief op de agenda staat (Zie link).

Het gehele strategische team ambtenaren dat verantwoordelijk is voor deze nota gaat graag in gesprek met ons tijdens de TransitieMotor regio Utrecht zoom- bijeenkomst op maandag 31 mei 2021 van 16.00 - 17.30 uur.

De voorbereiding voor deze afspraak is op dinsdag 25 mei 2021 van 12.00 – 13.00 uur. Insteek van deze voorbereiding is: Stel dat wij, bewoners, de nota hadden geschreven, wat zou onze agenda zijn?

Wij hopen van harte dat jij hier bij wilt zijn.

Aanmelden kan via Louise Boelens, L.Boelens@bureauboelens.nl.

 

Achtergrond dTM:

De TransitieMotor is een open beweging van mensen en organisaties in Nederland die de verandering naar een ecologisch duurzame en sociaal rechtvaardige samenleving stimuleert en faciliteert. dTM heeft een actief, regionaal netwerk voor Utrecht. Voor meer informatie: https://www.detransitiemotor.nl/.

 

Afbeeldingen

Reageren

X (voorheen Twitter)

Reacties

Anti spam controle *

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...

0  reacties

Leidsche Rijn maken we samen

Dit platform is nieuw, ook voor ons. Werkt iets niet of niet goed? Of zou je hier meer willen kunnen doen of wil je achter de schermen meehelpen, laat het ons weten!

Cookie-instellingen