Online bijeenkomst ontmoet je buurtgenoten, elke vrijdag 10-11 uur

Organisatie Indekerngezond 19-04-2021
252 keer bekeken 0 reacties

In deze periode met corona waarin het lastig is om elkaar spontaan te kunnen ontmoeten op onze locatie ontmoeten wij je graag online… Heb je zin om nieuwe buurtgenoten te ontmoeten op een laagdrempelige manier, dan zijn deze online bijeenkomsten vast iets voor jou!

Maak kennis met de teamleden van Indekerngezond en buurtgenoten. We zijn een wijkplatform en ontmoetingsplek voor en door de buurt in Leidsche Rijn, Vleuten en de Meern.

Voor wie?

Iedereen van jong tot oud is van harte welkom.

Praktisch

Deze online meetings zijn iedere 1e woensdagochtend van de maand en iedere 2e en 4e vrijdagochtend van de maand, zie onze agenda voor alle data. Om deel te kunnen nemen heb je een PC, tablet of telefoon nodig met daarop een microfoon en camera. 

Indekerngezond.nl/agenda

Afbeeldingen

Reageren

X (voorheen Twitter)

Reacties

Anti spam controle *

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...

0  reacties

Leidsche Rijn maken we samen

Dit platform is nieuw, ook voor ons. Werkt iets niet of niet goed? Of zou je hier meer willen kunnen doen of wil je achter de schermen meehelpen, laat het ons weten!

Cookie-instellingen