11maart: GrassrootsCafé ‘Impact maken we Samen’

ProfielfotoOlette Bollen 04-03-2021
349 keer bekeken 0 reacties

Op donderdag 11 maart van 20.00u tot 22.00u organiseert Connect4Value in samenwerking met Volt Utrecht een gratis, online GrassrootsCafé, getiteld ‘Impact maken we Samen!’.

Ben jij een actieve bewoner van Utrecht of omgeving? Of zou je wel iets willen doen in je buurt, wijk of stad maar weet je niet wat of hoe?

Kom dan naar dit Café en ontmoet mensen die net als jij impact in hun omgeving (willen) maken en leer van degene die al ervaring hebben met ‘community organizing’ in hun buurt of wijk!

Meer informatie over het GrassrootsCafé vind je hier.

Aanmelden kan via het contactformulier op de website van Connect4Value of door een mailtje te sturen naar info@connect4value.nl of voltutrecht@gmail.com onder vermelding van ‘Aanmelding GrassrootsCafé 11 maart 21’.

Wil je meteen aan de slag met je idee of initiatief?

Dan is de CommunityToolbox op de website van Connect4Value wellicht iets voor jou.

Afbeeldingen

Duurzaamheid en klimaat

Reageren

X (voorheen Twitter)

Reacties

Anti spam controle *

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...

0  reacties

Leidsche Rijn maken we samen

Dit platform is nieuw, ook voor ons. Werkt iets niet of niet goed? Of zou je hier meer willen kunnen doen of wil je achter de schermen meehelpen, laat het ons weten!

Cookie-instellingen