Workshop Community Organizing

ProfielfotoOlette Bollen 11-01-2021
105 keer bekeken 0 reacties

Als individu in de samenleving heb je meer invloed op je omgeving dan je denkt. En door ontwikkelingen vanuit onze Rijksoverheid met de Omgevingswet is deze invloed ook nog eens groeiende. Je moet alleen wel initiatief durven nemen en lokaal samenwerkingen aangaan.

Op donderdag 11 maart organiseert Connect4Value de online workshop Çommunity Organiznig', waarin je kunt kennismaken met het fenomeen 'community organizing', oftewel lokale veranderkracht.

  • Wat zou jij in jouw buurt anders of beter willen?
  • Wie heb je er bij nodig om dit te realiseren?
  • Hoe geef je jullie samenwerking vorm?
  • En hoe behoud je gelijkwaardigheid en evenwicht tussen de verschillende spelers en belangen?

Tijdens deze online Workshop krijg je meer inzicht in bovenstaande vragen.

Alvast aan de slag? Met onze gratis CommunityToolbox op onze website kun je zelf jouw wensen en mogelijkheden verkennen, jullie samenwerking helpen vormgeven, effectiever maken of verbeteren. Klik hier om direct naar de toolbox te gaan.

 

Afbeeldingen

Duurzaamheid en klimaat

Reageren

X (voorheen Twitter)

Reacties

Anti spam controle *

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...

0  reacties

Leidsche Rijn maken we samen

Dit platform is nieuw, ook voor ons. Werkt iets niet of niet goed? Of zou je hier meer willen kunnen doen of wil je achter de schermen meehelpen, laat het ons weten!

Cookie-instellingen