Workshop ‘Partnerships voor een Circulaire Economie’ tijdens Week vd Circulaire Economie

ProfielfotoOlette Bollen 08-01-2021
78 keer bekeken 0 reacties

Maandag 1 tot en met zaterdag 6 februari 2021 is de ‘Week van de Circulaire Economie’, dé jaarlijkse campagneweek voor Circulaire Economie. Net als vorig jaar doet Connect4Value ook mee. Tijdens deze week kun je deelnemen aan de workshop Partnerships voor een Circulaire Economie.

Tijdens deze week zetten ondernemers, organisaties en overheidsinstellingen hun deuren open om andere professionals mee te nemen in de circulaire economie. Goede voorbeelden krijgen een podium, pioniers ontmoeten elkaar. Succesfactoren en uitdagingen worden besproken en starters krijgen tips om aan de slag te gaan. Samen vormen de, inmiddels al ruim 70 aangemelde evenementen een groot landelijk bottum-up festival!

Onze online workshop is een kennismaking met de dynamiek van (innovatie-)partnerships, ketensamenwerking en andere strategische samenwerkingen.

Kijk hier voor meer informatie en aanmelden.

Wil je weten welke activiteiten er nog meer te doen zijn tijdens de Week van de Circulaire Economie? Kijk dan hier.

Afbeeldingen

Werk en geld

Reageren

X (voorheen Twitter)

Reacties

Anti spam controle *

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...

0  reacties

Leidsche Rijn maken we samen

Dit platform is nieuw, ook voor ons. Werkt iets niet of niet goed? Of zou je hier meer willen kunnen doen of wil je achter de schermen meehelpen, laat het ons weten!

Cookie-instellingen