Stem voor de Minister van de Nieuwe Economie!

ProfielfotoOlette Bollen 04-12-2020
188 keer bekeken 0 reacties

In aanloop naar de Tweede kamer Verkiezingen in maart 2021 organiseert MVO Nederland de verkiezing voor de Minister van de Nieuwe Economie. Want, zo schrijft MVO Nederland, om de doelstellingen voor duurzame ontwikkeling in 2030 te halen, moeten we op vrijwel alle thema’s versnellen.

Connect4Value ondersteunt deze doelstelling en heeft zich kandidaat gesteld voor deze leuke en ludieke actie van MVO Nederland. De gehele maand december kun je stemmen via de speciale actiesite www.ministervandenieuweeconomie.nl. Of stem direct op Olette.

Begin januari maakt MVO Nederland bekend op welke 21 kandidaten Nederland het meest heeft gestemd. Deze kandidaat-ministers pitchen op 15 januari online voor de zeskoppige jury, bestaande uit Prins Carlos, Jeroen Smit, Talitha Muusse, Jan Terlouw, Marije van der Made en Maria van der Heijden. Op basis van de pitches kiest de jury drie genomineerden voor de finale. Op 25 januari 2021 is de finale tijdens de NE21 in de Beurs van Berlage.

De gekozen Minister van de nieuwe economie:

  • is hét gezicht van iedereen die tempo wil maken richting de nieuwe economie;
  • krijgt van MVO Nederland de unieke mogelijkheid aan tafel te komen bij politieke beslissers;
  • krijgt de kans om zijn of haar visie op een landelijk podium te laten horen;
  • en debatteert direct na zijn of haar verkiezing mee met tijdens NE21: het verkiezingsdebat.

Dus: Doe mee en laat je stem horen!

Afbeeldingen

Reageren

X (voorheen Twitter)

Reacties

Anti spam controle *

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...

0  reacties

Leidsche Rijn maken we samen

Dit platform is nieuw, ook voor ons. Werkt iets niet of niet goed? Of zou je hier meer willen kunnen doen of wil je achter de schermen meehelpen, laat het ons weten!

Cookie-instellingen