11 dec : Workshop SDG17-Partnerships-for-the-Goals

ProfielfotoOlette Bollen 11-11-2020
178 keer bekeken 0 reacties

Samenwerken is van alledag. Maar samenwerken aan duurzame innovatie en transitie en het ontwikkelen van langdurige, succesvolle partnerships vergt meer dan het samenwerken dat we vaak kennen.

Zo zijn de onzekerheden groter waar je samen naar toe werkt en moet je het ook nog eens samen met partijen doen waar je wellicht anders niet zo snel mee samenwerkt.

Wil jij meer inzicht in de dynamiek die hier bij komt kijken? En te weten komen welke specifieke vaardigheden nodig zijn om van jullie partnership een succes te maken en zo duurzame transities en een nieuw normaal te realiseren?

Onze workshop SDG17-Partnerships-for-the-Goals is een snelle en leuke manier om zelf, je partner, collega, netwerk of organisatie kennis te (laten) maken met de dynamiek van Partnerships-for-the-Goals. Want waarom is samenwerken nou zo belangrijk voor duurzame ontwikkeling en vernieuwing? En wat komt er bij kijken om een partnership succesvol te maken én te houden?

Aanmelden kan via het inschrijfformulier hier op onze website.

Interesse, maar komt 11 december a.s. niet uit?

Kijk dan hier voor onze agenda.

Afbeeldingen

Werk en geld

Reageren

X (voorheen Twitter)

Anti spam controle

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...

Leidsche Rijn maken we samen

Dit platform is nieuw, ook voor ons. Werkt iets niet of niet goed? Of zou je hier meer willen kunnen doen of wil je achter de schermen meehelpen, laat het ons weten!

Cookie-instellingen