Nieuw startschot voor Atletiekbaan Amaliapark

Bianca de Leeuw 04-10-2020
1043 keer bekeken 1 reacties

De gemeente werkt aan een ‘nieuwe start’ voor atletiekbaan Amaliapark. De nieuwe start begint met een grondige verbouwing. Na de verbouwing kunnen ook inwoners die geen lid zijn van de atletiekvereniging gebruik maken van de atletiekbaan.

Nieuw startschot voor Atletiekbaan Amaliapark

De gemeente werkt aan een ‘nieuwe start’ voor atletiekbaan Amaliapark. De nieuwe start begint met een renovatie, waarbij de baan een nieuwe toplaag krijgt. Ook worden de meeste andere onderdelen (bijvoorbeeld de verspring bak), vernieuwd. De werkzaamheden gaan plaats vinden in de zomer van 2021. Seizoen 2021-2022 is de baan weer helemaal klaar voor gebruik.

Zelf ook gebruik maken van de atletiekbaan?

Bent u geen lid van een atletiekclub, maar lijkt het u wel fijn om op uw eigen tijd rondjes hard te lopen of op een andere manier gebruik te maken van de baan? Lees dan verder.

 

Huur per uur

De gemeente wil de mogelijkheden voor sporten en bewegen op de atletiekbaan uitbreiden. Eén van de plannen is dat het mogelijk wordt voor individuele hardlopers om op niet-verhuurde tijden de baan te huren. Voor een klein bedrag kunt u on-line dan zelf de baan huren op zelfgekozen tijdstip, zodat u in een veilige omgeving uw looptraining kunt doen. Om dit plan verder uit te werken, willen we graag weten of u hier gebruik van zou maken en of u nog andere ideeën heeft hoe de atletiekbaan meer gebruik kan worden.

Wat is uw mening?

Geef uw mening en ideeën aan ons door via deze korte vragenlijst.

 

Afbeeldingen

Reageren

X (voorheen Twitter)

Reacties

Anti spam controle *

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...

1  reacties

Haije Weldaon

15-10-20 om 0:02

Geen overlast brengen in de wijk. Een ontmoetingsruimte wordt altijd een kroeg. Ook willen we in de wijk onze parkeerruimte zelf gebruiken.

Het is niet voor niets dat de gemeente, bij de aanleg van de baan, deze vraag van tafel heeft geveegd. Het moest klein blijven zonder kleed- en wasruimte. Dat laatste is er toch gekomen. Mensen willen altijd steeds meer.

Leidsche Rijn maken we samen

Dit platform is nieuw, ook voor ons. Werkt iets niet of niet goed? Of zou je hier meer willen kunnen doen of wil je achter de schermen meehelpen, laat het ons weten!

Cookie-instellingen