Training Coalities voor Duurzame Transities

ProfielfotoOlette Bollen 08-09-2020
204 keer bekeken 0 reacties

Samenwerken is van alledag. Maar samenwerken aan duurzame innovatie en transitie vergt meer dan het samenwerken dat we kennen. Zo zijn de onzekerheden groter waar je samen naar toe werkt en moet je het ook nog eens samen met partijen doen waar je wellicht anders niet zo snel mee samenwerkt.

Wil jij meer inzicht in de dynamiek die hier bij komt kijken? En te weten komen welke specifieke vaardigheden nodig zijn om van jullie partnership een succes te maken en zo duurzame transities en een nieuw normaal te realiseren?

Meld je dan aan voor onze 1-daagse training ‘Coalities voor Duurzame Transities’ op vrijdag 9 oktober a.s.

Tijdens deze praktijkgerichte training krijg je in 1 dag een overzicht van wat het nieuwe samenwerken inhoud: Wat verstaan we onder coalilities en partnerships? Welke fases zijn er? En wat komt hier allemaal bij kijken? We behandelen o.a.

  • Speelveld van het nieuwe samenwerken
  • Hoe verken je je samenwerkingsmogelijkheden?
  • Welke onderliggende elementen er zijn in een samenwerking?
  • Welke dynamiek vindt er plaats?
  • Hoe kan jij deze positief beïnvloeden?

 

Afbeeldingen

Reageren

X (voorheen Twitter)

Reacties

Anti spam controle *

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...

0  reacties

Leidsche Rijn maken we samen

Dit platform is nieuw, ook voor ons. Werkt iets niet of niet goed? Of zou je hier meer willen kunnen doen of wil je achter de schermen meehelpen, laat het ons weten!

Cookie-instellingen