11 SEPTEMBER WORKSHOP SDG17-PARTNERSHIPS-FOR-THE-GOALS

ProfielfotoOlette Bollen 03-08-2020
49 keer bekeken 0 reacties

Partnerships-for-the-Goals. Samenwerken. Het lijkt zo simpel en vanzelfsprekend. Maar klopt dit wel? Op vrijdag 11 september organiseert Connect4Value een workshop over SDG17-Partnerships-for-the-Goals. Deze workshop is een snelle en leuke manier om kennis te maken met de dynamiek van partnerships

Deze kennismakingsworkshop geeft met behulp van jouw eigen ervaringen met externe samenwerkingen inzicht in de dynamiek van partnerships. En geeft aan op welke manieren jij die kan beïnvloeden zodat jullie je duurzame impact ook voor langere termijn kunnen maken.

De workshop sluit aan bij de SDG17 Toolkit op onze website. We behandelen eventuele vragen die je hebt over de tools uit de SDG17 Toolkit en gaan dieper in op het Samenwerkings/PartnershipCanvas. Na afloop van de workshop heb je genoeg informatie om jullie eigen samenwerking weer een stap verder te brengen.

Meer informatie en het inschrijfformulier vind je hier.

Afbeeldingen

Reageren

X (voorheen Twitter)

Anti spam controle *

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...

Leidsche Rijn maken we samen

Dit platform is nieuw, ook voor ons. Werkt iets niet of niet goed? Of zou je hier meer willen kunnen doen of wil je achter de schermen meehelpen, laat het ons weten!

Cookie-instellingen