Inloopochtend Chronische Pijn 28 augustus 2020 10:00 tot 11:30

Organisatie Indekerngezond 21-07-2020
80 keer bekeken 0 reacties

Chronische pijn kan jouw leven en dat van je omgeving behoorlijk beïnvloeden. Je vraagt niet om verandering, maar helaas denkt je lichaam hier soms anders over als je chronisch ziek wordt. Medicatie helpt je vaak om de fysieke pijn te verzachten, maar medicatie voor je chronische pijn zegt niets over jou en jouw kwaliteiten. Ook met chronische pijn mag je er zijn. Ken je iemand met chronische pijn of heb jezelf chronisch pijn? En ben je op zoek naar tips, erkenning en herkenning van de

Voor wie?

Voor iedereen met chronische pijn of hier graag informatie over te weten willen komen.

Praktisch

Aanmelden

Heb je chronische pijn en wil je verder met jouw leven? Ben je er klaar voor om de volgende stap te nemen en wil je mensen in Leidsche Rijn en omgeving ontmoeten. Meld je dan aan via de website van indekerngezond en we zien je graag!

Kosten

Koffie/thee is € 1,50 en alleen pin is mogelijk.

Chronische pijn heb je niet alleen! Samen kom je veel verder

De inloop wordt o.a. georganiseerd door Inge en Esther, beiden ervaringsdeskundigen met chronische pijn. Inge en Esther organiseren ook de cursus Sterk met Pijn bij Indekerngezond en merkten dat er na afloop van de cursus behoefte bleef om elkaar frequent te zien. Graag geven zij hier dan ook gehoor aan.

Afbeeldingen

Gezondheid en in beweging

Reageren

X (voorheen Twitter)

Reacties

Anti spam controle *

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...

0  reacties

Leidsche Rijn maken we samen

Dit platform is nieuw, ook voor ons. Werkt iets niet of niet goed? Of zou je hier meer willen kunnen doen of wil je achter de schermen meehelpen, laat het ons weten!

Cookie-instellingen