Maatjesproject Slachtoffers van Mensenhandel - Humanitas

ProfielfotoHumanitas Utrecht 24-06-2020
43 keer bekeken 0 reacties

Slachtoffers van binnenlandse en buitenlandse mensenhandel, van eergerelateerd en huiselijk geweld of (ex)prostituees vinden het vaak lastig om nieuwe contacten op te bouwen en om mensen weer te durven vertrouwen. Door oude banden en gevoelens is het soms lastig om op de toekomst te richten

Kijken naar de toekomst.

Als vrijwilliger onderneem je met je maatje leuke activiteiten zoals koken, winkelen of naar de sportschool gaan. Ook kan je maatje behoefte hebben aan een luisterend oor of een goed gesprek. Het doel is dat je maatje weer vertrouwen in anderen en in zichzelf krijgt. Het contact is gericht op de toekomst, niet het verleden.

Als vrijwilliger bij MSM:

  • spreek je (ongeveer) een jaar regelmatig af met je maatje
  • bepaal je samen wat voor activiteiten jullie ondernemen
  • krijg je scholing en begeleiding door Humanitas

Humanitas - Overvecht
Humanitas is er voor mensen die een tijdelijk steuntje in de rug nodig hebben. We zijn er ook voor Utrechters die voor een ander van betekenis willen zijn. Mensen kunnen een beroep op ons doen voor onder andere het doorbreken van eenzaamheid, het (beter) leren spreken van de taal, het verwerken van verlies en het aanpakken van financiële problemen. Kijk voor meer informatie op www.humanitas.nl/utrecht.

Christiaan Krammlaan 28
3571AX Utrecht 
Vaste nummer: 030-2524030
Mobiele nummer: 06-20635542

Afbeeldingen

Groet en ontmoet

Reageren

X (voorheen Twitter)

Op de kaart

Een momentje...

Reacties

Anti spam controle *

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...

0  reacties

Leidsche Rijn maken we samen

Dit platform is nieuw, ook voor ons. Werkt iets niet of niet goed? Of zou je hier meer willen kunnen doen of wil je achter de schermen meehelpen, laat het ons weten!

Cookie-instellingen