SDG17Café

ProfielfotoOlette Bollen 22-06-2020
63 keer bekeken 0 reacties

Hoe werk jij aan Partnerships for the Goals? Zaterdag 4 juli is het de Internationale Dag van de Samenwerking. Ieder jaar wordt op deze dag internationaal stilgestaan bij het belang van samenwerking, zowel vanuit de overheid, het bedrijfsleven als vanuit particuliere initiatieven.

Deze dag vindt zijn oorsprong al in de 1923, toen 4 juli werd uitgeroepen tot de Internationale Dag Van De Coöperatieven door de International Co-operative Alliance (ICA). In 1994 is deze Dag een officiële VN-Dag geworden. Beter samenwerking is overal nodig, op economisch gebied, op politiek en democratisch vlak,  op maatschappelijk vlak, zodat de wereld op een effectievere, duurzamere en rechtvaardiger manier verder wordt ontwikkeld.

Deze dag willen we graag vieren met het eerste SDG17Café: Een informele bijeenkomst in het kader van Samenwerken en Partnerships voor de SDG’s.

Want: We praten wel makkelijk over samenwerking en partnerships, maar is het ook zo gemakkelijk?

Dus:

  • Hoe werk jij samen voor de SDG’s?
  • Hoe kijk jij naar samenwerking tussen bedrijven, organisaties en particuliere initiatieven ?
  • Wat zie jij dat er op samenwerkingsgebied nog nodig is om duurzame doelen te bereiken?
  • Welke tips heb jij voor anderen?

Het online SDG17Café is op vrijdag 3 juli van 15-17u en is gratis toegankelijk.

Wel even hier aanmelden, want er is een beperkt aantal plaatsen.

Afbeeldingen

Reageren

X (voorheen Twitter)

Anti spam controle

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...

Leidsche Rijn maken we samen

Dit platform is nieuw, ook voor ons. Werkt iets niet of niet goed? Of zou je hier meer willen kunnen doen of wil je achter de schermen meehelpen, laat het ons weten!

Cookie-instellingen