Coaching voor Succesvolle SDG-Partnerships

ProfielfotoOlette Bollen 11-06-2020
47 keer bekeken 0 reacties

Werk jij met jouw organisatie ook aan de Duurzame Ontwikkelings Doelen (SDG's)? Zou je willen weten of je verder kan komen wanneer je een partnership aangaat? Of hebben jullie een samenwerking en zou je deze willen verbeteren om nog succesvoller te worden? Ga dan eens met ons in gesprek.

Maatschappelijke ontwikkelingen op het gebied van duurzaamheid bieden organisaties veel kansen. Maar we moeten er ook nog een hoop voor leren.

Het vergt namelijk een heel andere kijk op de manier waarop we zaken doen, innoveren en ontwikkelen dan dat we tot noch toe gewend zijn. Als organisatie moet je niet alleen financiële waarde creëren, maar ook maatschappelijke waarde realiseren. En die waarde moet voor langere termijn tegemoet komen aan een brede groep belanghebbenden. Hebben jullie vragen als:

  • Voor welke duurzame waarden gaan we als organisatie? 
  • Kunnen we dit zelf realiseren?
  • Of komen we verder met een partner-organisatie?

Ga dan eens met ons in gesprek of kijk eerst op onze website: www.connect4value.nl. En zie 

 

Afbeeldingen

Werk en geld

Reageren

X (voorheen Twitter)

Op de kaart

Een momentje...

Reacties

Anti spam controle *

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...

0  reacties

Leidsche Rijn maken we samen

Dit platform is nieuw, ook voor ons. Werkt iets niet of niet goed? Of zou je hier meer willen kunnen doen of wil je achter de schermen meehelpen, laat het ons weten!

Cookie-instellingen