Doe je ook mee met het bewonersgesprek over eetbaar groen?!

Robin van Beers 11-03-2020
405 keer bekeken 0 reacties

Praat je ook mee over de kansen en mogelijkheden met het eetbaar groen in Rijnvliet?! Bekijk de uitnodiging en meld je aan voor 2, 6 óf 7 april. I.v.m. het coronavirus zal het gesprek via Skype zijn. Hopelijk kunnen we samen een leuke en inspirerende virtuele bijeenkomst organiseren!

Doet u ook mee met een skypegesprek?! 

Doet u ook mee aan het bewonersgesprek over kansen en mogelijkheden met het eetbaar groen in Rijnvliet? Om een leuk en informatief gesprek met jullie, als (toekomstige) bewoners van Rijnvliet, te hebben heb ik met vijf bestaande bewonersinitiatieven met (eetbaar) groen in de stad gesproken. Zij vertelden mij wat hun initiatief in verschillende fases succesvol heeft gemaakt en wat hiervoor nodig is om dit zo te houden. Met informatie over welke samenwerkingen zinvol zijn, waar je o.a. subsidies aan kan vragen en hoe een je een initiatief kan organiseren. Nuttige informatie en inspirerende voorbeelden die mogelijk straks ook in uw buurt gebruikt kan worden.

Benieuwd? Meldt u aan voor één van de data voor het bewonersgesprek! De geplande data zijn 2, 6 of 7 april om 19.30 uur. Laat het mij ook weten wanneer u enthousiast bent maar deze data/tijd niet voor u uitkomt, dan kunnen we kijken naar een alternatieve datum/tijd. Voor meer informatie en om u aan te melden kunt u mij bereiken via robin.beers@utrecht.nl of 06 48150637.

Met uw inbreng kan ik de gemeente Utrecht adviseren waarin ze jullie kunnen ondersteunen om straks mee te doen in het eetbaar groen. 

Ik hoop jullie snel te ontmoeten! 

Groet,

Robin van Beers

 

 

Afbeeldingen

Reageren

X (voorheen Twitter)

Anti spam controle

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...

Leidsche Rijn maken we samen

Dit platform is nieuw, ook voor ons. Werkt iets niet of niet goed? Of zou je hier meer willen kunnen doen of wil je achter de schermen meehelpen, laat het ons weten!

Cookie-instellingen