workshop: Solliciteren? Beken kleur in je CV.

Carry Northolt 24-06-2019
736 keer bekeken 1 reacties

Ben je trots op jezelf en je werkervaring? Laat dat ook zien op je cv! Op woensdag 3 juli kunnen werkzoekenden aan de slag met hun cv onder leiding van trainer Nancy Boot om zo de kans op een nieuwe baan te vergroten. De workshop voor in-between-jobbers wordt georganiseerd door Carry Northolt, event manager bij DeBroekriem en vindt plaats bij InDeKernGezond in Leidsche Rijn Centrum.

In deze workshop leert trainer Nancy Boot van High5 sollicitatie- en loopbaancoaching de deelnemers hoe je een krachtig profiel schrijft, wat er niet in hun cv mag ontbreken en waar recruiters en werk- en opdrachtgevers op letten.


De workshop is interactief. Deelnemers nemen hun eigen cv mee en gaan elkaar hier ook feedback op geven. De werkzoekenden gaan na de workshop naar huis met tips, inspiratie en positieve nieuwe energie en een cv wat bij hen past.


Locatie en aanmelden
De workshop 'Solliciteren, beken kleur in je cv' vindt plaats op woensdag 3 juli 2019 van 9.30 tot 12.30 uur bij Indekerngezond op Kopenhagenstraat 41 te Utrecht. Deelname is gratis, maar aanmelden is een vereiste en kan via https://www.debroekriem.nl/event/solliciteren-beken-kleur-in-je-cv-2/

Over DeBroekriem
DeBroekriem is een landelijk activiteitenplatform voor en door werkzoekenden. In-between-jobbers organiseren inspirerende netwerkbijeenkomsten voor werkzoekenden. Deelnemers werken actief aan het onderhouden en uitbreiden van hun netwerk en ontmoeten collega-baanzoekers.

Afbeeldingen

Werk en geld

Reageren

X (voorheen Twitter)

Op de kaart

Een momentje...

Reacties

Anti spam controle *

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...

1  reacties

Anoniem

26-06-19 om 11:16

Wat een goed initiatief!

Leidsche Rijn maken we samen

Dit platform is nieuw, ook voor ons. Werkt iets niet of niet goed? Of zou je hier meer willen kunnen doen of wil je achter de schermen meehelpen, laat het ons weten!

Cookie-instellingen