Eet je graag samen? Schuif aan bij iemand thuis die met liefde voor je kookt!

Ingrid Wendel 07-06-2019
2579 keer bekeken 0 reacties

Stichting Eet Mee realiseert dit. Wij brengen sinds 2009 doorlopend mensen met elkaar in contact via etentjes bij mensen thuis. Daarbij hebben we speciale aandacht voor mensen met een vluchtelingachtergrond en voor ouderen. We doen dit in Utrecht in alle wijken.

Hoe gezellig kan het zijn om af en toe bij iemand in de buurt mee te eten. Aan de eettafel raak je makkelijk met elkaar in gesprek en leer je nieuwe mensen kennen. Er zijn buurtgenoten die je graag ontvangen! Zij zijn heel blij met hun gast, en de verhalen die je meebrengt.

Stichting Eet Mee realiseert dit. Wij brengen sinds 2009 doorlopend mensen met elkaar in contact via etentjes bij mensen thuis. Daarbij hebben we speciale aandacht voor mensen met een vluchtelingachtergrond en voor ouderen. We doen dit in Utrecht in alle wijken. 

Ben jij iemand die het leuk vindt om af toe gezellig bij iemand anders te eten? Of heb jij als buurtbewoner een plaatsje vrij aan je eettafel? Je kunt op zoek zijn naar nieuwe contacten en verhalen, een warm ‘thuisgevoel’ willen ervaren, de Nederlandse taal willen oefenen, of het gewoon leuk vinden voor een ander te koken. Wat je reden ook is, meld je aan bij Eet Mee. Wij maken een mooie match tussen eetadres en gast. Daarbij houden we rekening met je wensen en mogelijkheden. Je kunt ook meedoen als je niet meer zo mobiel bent, wat achteruit gaat, of specifieke dieetwensen hebt. 

Als oudere heb je ook de mogelijkheid je aan te melden als vaste gast, dan zoeken we een vast eetadres voor je waar je 1x per maand kan eten.  Bij aanmelding als vaste gast of vast eetadres komt een intakemedewerker langs om je wensen en mogelijkheden met je door te spreken. We maken een match op maat. Je kunt ervoor kiezen om van tevoren eerst met elkaar kennis te maken. Na de eerste etentjes volgt een korte evaluatie om te kijken of er een klik is. 

Aanmelding en deelname aan Eet Mee is gratis en vrijblijvend, een vrijwillige donatie wordt gewaardeerd. Een eetadres kan een kleine bijdrage vragen in de kosten, niet hoger dan € 5,-.

Aanmelding of vragen

Heb je vragen of wil je je aanmelden als gast of eetadres? Dat kan via info@eetmee.nl, de website www.eetmee.nl of bel 030-2213498. Na aanmelding als vast eetadres of vaste gast nemen wij contact met je op en komen we langs. Van jong tot oud, alleen of met vrienden: iedereen is welkom!

Afbeeldingen

Reageren

X (voorheen Twitter)

Reacties

Anti spam controle *

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...

0  reacties

Leidsche Rijn maken we samen

Dit platform is nieuw, ook voor ons. Werkt iets niet of niet goed? Of zou je hier meer willen kunnen doen of wil je achter de schermen meehelpen, laat het ons weten!

Cookie-instellingen