De Buurtcamping Maximapark

Veerle Greijmans 12-05-2019
172 keer bekeken 0 reacties

Dit jaar wordt het Maximapark in Utrecht omgetoverd tot Buurtcamping: In het weekend van 19 t/m 21 juli zetten we onze tentjes op in het gras van het park, georganiseerd voor, door en met de buurt. De Buurtcamping is er voor iedereen!

De Buurtcamping werkt aan het bouwen en versterken van community's in buurten door heel Utrecht, waarin bewoners, professionals en ondernemers elkaar vinden. Het structureel samenwerken aan een project met een bijzonder resultaat: een weekend lang kamperen in je eigen buurt, geeft de betrokkenen een duidelijk doel, vergroot verantwoordelijkheidsgevoel en motiveert hen actief te zijn en blijven binnen de (grenzen van) de community.

Afbeeldingen

Groet en ontmoet

Reageren

X (voorheen Twitter)

Op de kaart

Een momentje...

Reacties

Anti spam controle *

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...

0  reacties

Leidsche Rijn maken we samen

Dit platform is nieuw, ook voor ons. Werkt iets niet of niet goed? Of zou je hier meer willen kunnen doen of wil je achter de schermen meehelpen, laat het ons weten!

Cookie-instellingen