Onderzoek 'Eetbare Woonwijk Rijnvliet'

ProfielfotoClaire Grootveld 25-04-2019
552 keer bekeken 0 reacties

De allereerste ‘Eetbare Woonwijk’ in Europa gaat gerealiseerd worden in Utrecht, een super mooi initiatief en uniek project dat graag gevolgd wordt met onderzoek door de Gemeente Utrecht! Ik ben op zoek naar bestaande en aanstaande bewoners van de 'Eetbare Woonwijk' in Rijnvliet.

Voor mijn afstuderen aan de Wageningen Universiteit, doe ik binnen mijn stage bij de Gemeente Utrecht een verkennend onderzoek naar de perceptie van bestaande bewoners van Rijnvliet (Rijksstraatweg), bestaande én toekomstige bewoners van de nieuwbouwwijk waar de ‘Eetbare Woonwijk Rijnvliet’ wordt gerealiseerd. Graag ga ik in gesprek met u over uw verwachtingen en mogelijke ervaringen over het wonen in Rijnvliet, de buurt en het openbaar groen dat hier straks wordt geplant.  

 

Ik ben op zoek naar (aanstaande) bewoners die een kort gesprek met mij hierover willen hebben. In de hele maand mei en begin juni zullen deze gesprekken plaatsvinden, de tijd en locatie van het gesprek is flexibel. Ik kan naar u toekomen, wij kunnen afspreken in de wijk, of op een andere locatie in Utrecht, eventueel kan het gesprek ook telefonisch. Uw medewerking aan het onderzoek is voor mij zeer waardevol!  

 

De uitkomsten van dit onderzoek kunt u eind juli lezen in een nieuwsbericht waarvan u op de hoogte wordt gesteld. Mocht u vragen hebben over dit bericht, of interesse hebben om mee te doen aan dit onderzoek, dan kunt u mij mailen op claire.grootveld@utrecht.nl.  

 

Vriendelijke groet, 

Claire Grootveld  

Stagiaire (afdeling Volksgezondheid)

Gemeente Utrecht 

Afbeeldingen

Gezondheid en in beweging

Reageren

X (voorheen Twitter)

Op de kaart

Een momentje...

Reacties

Anti spam controle *

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...

0  reacties

Leidsche Rijn maken we samen

Dit platform is nieuw, ook voor ons. Werkt iets niet of niet goed? Of zou je hier meer willen kunnen doen of wil je achter de schermen meehelpen, laat het ons weten!

Cookie-instellingen