Wegens succes herhaald: Beursvloer Leidsche Rijn en Vleuten-De Meern!

Golein Klein Bramel 16-04-2019
276 keer bekeken 2 reacties

Na een geslaagde editie in november 2018 krijgen bewoners, ondernemers en initiatieven uit deze wijken opnieuw de kans om te netwerken en elkaar te versterken. 23 mei van 15.00 tot 18.00 uur!

De Beursvloer Leidsche Rijn en Vleuten-De Meern is een lokaal en informeel netwerkevenement voor initiatieven, wijkbewoners, ondernemers en zzp’ers uit de wijken. Tijdens het evenement komen aanbiedende en vragende partijen met elkaar in contact en worden er mooie matches gerealiseerd. Op deze manier kunnen zij kennis, materialen en de inzet van mensen met elkaar delen. De Beursvloer is hiermee dé plek om maatschappelijk te netwerken en nieuwe samenwerkingen aan te gaan binnen de wijken. VC Utrecht organiseert de Beursvloer met DOCK Utrecht en de Wijkbureaus van Leidsche Rijn en Vleuten-De Meern.

Afbeeldingen

Groet en ontmoet

Reageren

X (voorheen Twitter)

Op de kaart

Een momentje...

Reacties

Anti spam controle *

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...

2  reacties

ik kom. Ik heb vorig jaar veel zinvolle matches gemaakt.

Anoniem

17-04-19 om 20:29

Super!

Leidsche Rijn maken we samen

Dit platform is nieuw, ook voor ons. Werkt iets niet of niet goed? Of zou je hier meer willen kunnen doen of wil je achter de schermen meehelpen, laat het ons weten!

Cookie-instellingen