Voor de ondernemers van Leidsche Rijn: gratis social media training

Marieke Florisson 28-02-2019
5589 keer bekeken 1 reacties

Gratis social media training voor ondernemers in Leidsche Rijn.

Gratis social media training voor de ondernemers van Leidsche Rijn

Heb je een winkel of andere onderneming in Leidsche Rijn en wil je meer uit je social media halen? Geef je dan op via trainingen@embrosa.com voor een gratis social media training op 18 maart van 16:00-18:00 in Anafora. Onderwerpen die aan bod komen zijn onder andere: goede berichten schrijven en plannen voor social media, de mogelijkheden van Facebook en Instagram en adverteren op Facebook. Geef je snel op, vol=vol!

De gratis training wordt aangeboden door Embrosa, social media experts voor lokale ondernemers. 

Wij zijn een Utrechtse start-up: een team van geeks, marketeers en designers met hart voor lokale ondernemers. Vanuit de Gemeente Utrecht hebben wij de Startup in Residence prijs gewonnen. Voor dit project “De Ontdekking van Leidsche Rijn” van de gemeente was de opdracht om een idee uit te werken waarmee Leidsche Rijn meer bezoekers krijgt. Meer bezoekers betekent economische versterking en meer leven in de wijk. Winkels, dienstverlening en evenementen zijn de krachtige lijm van de wijk. Deze voorzieningen trekken mensen van buiten de wijk naar Leidsche Rijn toe en hebben deze bezoekers tevens nodig om te overleven.  

Onze oplossing: locatie gebonden content in onze Embrosa Pics app Sinds 2017 ondersteunen we met onze Embrosa app landelijk lokale ondernemers in de Beauty en Optiek branche op het gebied van social media. Ons idee voor Leidsche Rijn: onze app zo om te bouwen dat met de kracht van social media, ingezet door de ondernemers van Leidsche Rijn, meer bezoekers naar Leidsche Rijn getrokken worden en tegelijkertijd de ondernemers krachtiger worden op social media. Hiervoor hebben we het mogelijk gemaakt om locatie gebonden content toe te voegen. Voor Leidsche Rijn: content over de wijk die alleen zichtbaar is als je in Leidsche Rijn bent. 

Download en gebruik de gratis app

Download Embrosa Pics gratis in Google Play of de App Store. Zet je lokatie aan (onder profile linksboven) en zoek via de roze knop op Near me. Zo zie je alle berichten over Leidsche Rijn, je moet dan wel aanwezig zijn in Leidsche Rijn. 

Meer weten?

Neem contact met ons op via support@embrosa.com of chat met ons in de app!

Afbeeldingen

Werk en geld

Reageren

X (voorheen Twitter)

Op de kaart

Een momentje...

Anti spam controle

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...

Inge Poorthuis

28-02-19 om 20:31

hoi marieke, ik heb hem ook in de agenda gezet. aangezien hij gratis is en zo ondernemers kan versterken past het goed. graag wel aandacht houden voor dat dit geen marketing kanaal is, maar een plek om projecten op te starten om LR samen vorm te geven.

Leidsche Rijn maken we samen

Dit platform is nieuw, ook voor ons. Werkt iets niet of niet goed? Of zou je hier meer willen kunnen doen of wil je achter de schermen meehelpen, laat het ons weten!

Cookie-instellingen