NieuwjaarsTOOST 2018 Leidsche Rijn & Vleuten-De Meern

ProfielfotoInge Poorthuis 05-12-2017 538 keer bekeken 0 reacties

Begin

12-01-2018 om 17:00

Einde

12-01-2018 om 19:00

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

We vieren samen dat Leidsche Rijn en Vleuten-De Meern bruisende wijken zijn, waar allerlei soorten unieke initiatieven volop bloeien. We nodigen alle wijkbewoners uit die nieuwsgierig zijn naar wat er allemaal te beleven is in onze wijken. 

Ben je actief in de wijk? Of wil je meedenken of meehelpen met andere actieve bewoners? Of ben je gewoon nieuwsgierig naar wat er allemaal in de wijk gebeurt? Dan ben je van harte welkom om kennis (met elkaar en met de wijk) maken tijdens deze TOOST!

Er is gelegenheid om je initiatief te pitchen. Bij binnenkomst kun je je aanmelden, er zijn dit jaar 10 plekken beschikbaar. En je kunt naar andere initiatiefnemers luisteren die hun oproep doen, verhaal vertellen of hun ervaringen willen delen. 

Leerlingen van het Leidsche Rijn College serveren tijdens deze TOOST de hapjes en drankjes. De hapjes worden gemaakt door de dames van Mama’s Koelkast.

Kom ook gezellig meepraten, meeluisteren en het nieuwe jaar mee vieren. Natuurlijk zijn kinderen ook welkom en we hebben een activiteit voor ze georganiseerd. 

Natuurlijk ook tijdens deze TOOST: Uitreiking van het Gouden Stokstaartje 2018, dé jaarlijkse wisseltrofee voor “Initiatiefnemer voor de wijken Leidsche Rijn en Vleuten- De Meern”.

Een stokstaartje is sociaal, waakzaam, grappig, actief, energiek, vriendelijk en een harde groepswerker.
Dit stokstaartje logeert elk jaar ergens anders in Leidsche Rijn of Vleuten- De Meern. Waar logeert het stokstaartje in 2018? Bij iemand die is voorgesteld door jou, misschien?

Graag tot ziens.

Leidsche Rijn maken we samen

Dit platform is nieuw, ook voor ons. Werkt iets niet of niet goed? Of zou je hier meer willen kunnen doen of wil je achter de schermen meehelpen, laat het ons weten!

Cookie-instellingen