Wijde Wijk Lunch

Olette Bollen 31-03-2022 158 keer bekeken 0 reacties

Begin

05-04-2022 om 12:00

Einde

05-04-2022 om 13:30

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

Volgende week dinsdag 5 april is het weer tijd voor een nieuwe editie van de Wij de Wijk Lunch en we hebben er zin in! Iedereen is welkom met de lunch tijdens de inloop van 12.00 tot 13.30 uur, bij buurtcentrum Hoge Weide aan de Laurierweg 104.

De lunch is bedoeld voor alle partijen die in de wijk Leidsche Rijn werken met en voor wijkbewoners en die naast het harde werken op informele basis contact willen leggen met de werkers van andere wijkpartijen. Stuur deze uitnodiging dan ook gerust door naar collega's en andere partijen die in de wijk werken met en voor mensen, iedereen is welkom!

Wij merken hoe belangrijk het is dat er contact is tussen de verschillende partijen onderling, dat er lijntjes worden gelegd en/of versterkt, dat samenwerkingen worden besproken en werkzaamheden of activiteiten kunnen worden gedeeld. Het is zo waardevol om te weten wie er allemaal in de wijk werkt en hoe we elkaar kunnen helpen/versterken/opvangen. Niet alleen de instanties zelf, maar juist ook de gezichten in de buurt die hier iedere dag zo hard bezig zijn.

We zijn in september 2021 gestart en in december volgde de eerste officiële uitnodiging met de naam Wijde Wijk Lunch, ook wel Wij, de Wijk Lunch. Ondanks de lockdown, of misschien wel juist dankzij de lockdown, was het een groot succes, want de behoefte is groot om elkaar en het werk van elkaar te vinden, zodat we elkaar en de wijk nog beter kunnen versterken.

De lunch is een startend initiatief. Op basis van nieuwe inzichten, verbindingen en signalen zullen we bijschaven en evalueren waar nodig, waar we natuurlijk iedereen in de mailinglist van op de hoogte zullen houden. Daarnaast hebben we in deze tijd te maken met regelmatig wisselende maatregelen, ook om die reden moeten we soms creatief zijn en ons aanpassen. Na de eerste twee edities in lockdown kunnen we wel stellen dat we altijd een manier vinden om de lunch verantwoord door te laten gaan, door bijvoorbeeld wandellunches te organiseren of de lunch to go aan te bieden, dus blijf de Wij de Wijk Lunch zeker noteren in je agenda!

Wil je meelunchen en kennis maken met andere wijkbewoners?

Stuur een mailtje voor aanmelding naar buurtcentrum Hoge Weide.

Een kleine bijdrage voor de lunch wordt erg gewaardeerd, dit kan contant maar ook met QR code.

Wil je iemand meenemen of op de hoogte brengen van dit initiatief?

Stuur de uitnodiging vooral door. 

Hartelijke groet van Lotte (DOCK) en Reinier (Buurtteam Jeugd en Gezin Leidsche Rijn)

0  reacties

Leidsche Rijn maken we samen

Dit platform is nieuw, ook voor ons. Werkt iets niet of niet goed? Of zou je hier meer willen kunnen doen of wil je achter de schermen meehelpen, laat het ons weten!

Cookie-instellingen