WijkCafé

Olette Bollen 08-09-2020 371 keer bekeken 0 reacties

Begin

22-10-2020 om 19:30

Einde

22-10-2020 om 21:30

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

Utrecht, Buurtcentrum Hoge Weide, Laurierweg 104

Wil jij ook een nog leuker, gezonder, actiever, duurzamer, inclusiever, groener of mooier Leidsche Rijn? Op 15 oktober houden we een 'try-out' van ons WijkCafé. Een nieuw initiatief om bewoners van Leidsche Rijn met elkaar in verbinding te brengen om samen de toekomst van onze wijk vorm te

Het WijkCafé is een nieuwe informele bijeenkomst voor bewoners van Leidsche Rijn/Utrecht voor het stimuleren en versterken van ons contact, onze organisatiekracht en onderlinge dialoog.
Want we kunnen allemaal helpen onze wijk, en daarmee de stad, een stukje mooier te maken.

Tijdens het WijkCafé kun je ervaringen uitwisselen, ideeën opdoen en elkaar verder helpen bij de diverse wensen en ambities voor Leidsche Rijn. Zo bouwen we samen aan verschillende 'communities' in de wijk die de ideeen ook echt kunnen realiseren. Want door lokaal samen te werken kunnen we duurzame initiatieven tot stand brengen.

Dus:

  • Wat vind jij belangrijk voor de toekomst van Leidsche Rijn?
  • Doe je hier al wat aan? Of zou je dit willen doen?
  • Hoe pak jij dit aan?
  • Wat gaat goed? 
  • Welke tips heb jij voor anderen?
  • Of waar heb je hulp bij nodig om verder te komen?

Het eerste WijkCafé wordt gehouden met een eerste groep enthousiastelingen.

Het plan is om vanaf november maandelijks dit vrijblijvende Café te houden in Buurtcentrum Hoge Weide. Interesse ? Meld je alvast aan door ons een mailtje te sturen.

0  reacties

Leidsche Rijn maken we samen

Dit platform is nieuw, ook voor ons. Werkt iets niet of niet goed? Of zou je hier meer willen kunnen doen of wil je achter de schermen meehelpen, laat het ons weten!

Cookie-instellingen