Verbeteren spelen, bewegen en ontmoeten in Park Groot Zandveld

Marian van Dijk - wijkbureau Leidsche Rijn - gemeente Utrecht February 11, 2019
2897 keer bekeken 0 comments

Leidsche Rijn maken we samen is een netwerk van bewoners, ondernemers en medewerkers van organisaties en de gemeente Utrecht die zich inzet voor Leidsche Rijn. Samen brengen we de wensen en doelen van Leidsche Rijn in beeld én willen we deze realiseren. Samen kunnen we meer bereiken, dus doe en denk mee!


Projecten op de kaart

Op onderstaande kaart vind je zowel projecten die in uitvoering zijn als projecten waar je aan mee kunt doen.

Samen met bewoners en organisaties gelegen aan het park willen we Park Groot Zandveld aantrekkelijker maken om te spelen, bewegen en ontmoeten. Voor jong en oud. Ook gaan we extra bomen, struiken en planten neerzetten in het park.

Het inrichtingsplan is opgesplitst in twee fases. Fase 1 is het oostelijk deel van het park. Fase 2 is het gebied rondom Brede School Het Zand. Voor de 1e fase ligt er een inrichtingsplan. De uitvoering is van januari t/m maart 2019. Er komen extra bomen, struiken en planten en een sloot wordt vergroot met een aflopende oever. Het voetbalveld van gras wordt een kunstgrasveld. De schapenweide blijft, met extra bomen. Voor het inrichtingsplan: zie bestand onder aan de pagina.

De planning van de 2 fase, het westelijk deel van het park, rondom Brede School Het Zand, is nog niet bekend. Dat is afhankelijk van de nieuwbouw van het appartementencomplex La Sabbia (start bouw waarschijnlijk medio juni 2019) en de renovatie en uitbreiding van Brede School Het Zand.

Meer informatie over Park Groot Zandveld? Neem dan contact op met wijkbureau Leidsche Rijn (gemeente Utrecht).

Meer informatie over speel, beweeg en ontmoetingsplekken in Leidsche Rijn? Klik dan hier

Images

Schoon en groen

On the map

0  Comments

Leidsche Rijn maken we samen

Dit platform is nieuw, ook voor ons. Werkt iets niet of niet goed? Of zou je hier meer willen kunnen doen of wil je achter de schermen meehelpen, laat het ons weten!

Cookie settings